Glasvezel =
voor iedereen

Glasvezel =
voor iedereen

Het glasvezelnetwerk in Schagen wordt bij voldoende aanmeldingen gratis aangelegd door E-Fiber. Zij voorzien daarmee niet alleen de woningen in de dorpskernen van supersnel en betrouwbaar internet, maar ook de huizen die verder uit de dorpskernen liggen, in de zogeheten buitengebieden. Want of je nou in Schagen, Tuitjenhorn, Callantsoog of Warmenhuizen woont… wij geloven dat iedereen recht heeft op glasvezel.

En we sluiten ook alle bedrijven, scholen en zorginstellingen gratis aan. Als ondernemer kun je gebruikmaken van een uitgebreid pakket van een zakelijke dienstverlener, of van een voordelig consumentenabonnement.

“De digitale ontwikkelingen gaan snel en de toekomst is dichterbij dan we denken. Daarom kunnen we als inwoners en ondernemers van Warmenhuizen niet zonder supersnel internet. Met glasvezel krijgt iedereen een zeer snelle verbinding in huis of op kantoor. En de aansluiting is nog gratis ook! Wij hopen dat de hele gemeente Schagen straks glasvezel heeft.”

Bewonerscommitee
Warmenhuizen

Quote

“Bij ons in het buitengebied was de verbinding al slecht, maar ik krijg steeds meer te maken met het versturen en ontvangen van grote bestanden (bijvoorbeeld een paginagrote advertentie) en daar is mijn verbinding echt niet tegenop gewassen. Ook bij ons in de agrarische sector is snel internet dus hard nodig! Daarom heb ik me direct aangemeld. Nu de rest van de ondernemers nog!”

Martijn van den Berg
Voorzitter LTO, Afdeling HLS

Quote

“Voor de automatisering van onze beddenzaak is de huidige koperverbinding veel te langzaam. En wij zijn lang niet het enige bedrijf in de gemeente met dit probleem. Glasvezel is dé oplossing. Ook voor het behoud en de komst van bedrijven en daarmee werkgelegenheid in de gemeente.”

Beddenspecialist Jac Nota
Dirkshorn

Quote

“Als handbalteam gebruiken wij het internet voor het delen van de wedstrijdverslagen via Facebook, het plaatsen van het programma op de website, het sturen van digitale wedstrijdformulieren via HandbalNL of het doorsturen van foto’s via WeTransfer. Nu gaat dat nog erg traag en moeizaam. Kon het maar via glasvezel, dat zou veel tijd schelen!”

Handbalvereniging Geel Zwart
’t Zand

Quote

“Als bewoners van het buitengebied van Schagen kunnen we niet wachten tot er glasvezel ligt. We zijn ondernemers en willen dus niet alleen op kantoor in het dorp, maar ook thuis snel kunnen werken. Glasvezel is daarvoor de juiste oplossing. Dus we hopen dat andere ondernemers zich ook aanmelden. Dan zeggen we niet over tien jaar “Hadden we het toen maar gedaan…“

Els van de Giesen
Van de Giesen Makelaars

Quote

“Glasvezel maakt zeer snel en storingsvrij dataverkeer mogelijk en dat iedere woning in het buitengebied als eerste wordt aangesloten is een mooie opsteker. Gratis en tegen een concurrerende prijs. Een ontwikkeling waar we ten behoeve van onze hobby’s en interesses heel blij van kan worden.”

Jan Dekkers, Jacob Boots en Peter Vader
Sint Maarten

Quote

Laat me weten wanneer er bij mij glasvezel komt